CANVIS DE PROGRAMACIÓ PER AMENAÇA DE PLUJA

L’amenaça de pluja per dissabte obliga a fer canvis a la programació del Ple de Riure

Els espectacles ‘Petja-des’ i ‘Sodade’ es cancel·len mentre es treballa per reprogramar-los

PLE_DE_RIURE_PLUJA.indd

 

L’amenaça de pluja abundant per dissabte 27 de juliol ha obligat a fer canvis a la programació del XXIII Festival de Teatre Còmic Ple de Riure. Segons les previsions, la probabilitat de que caiguin quantitats considerables d’aigua és molt elevada, la qual cosa fa recomanable la cancel·lació dels espectacles previstos al carrer a la tarda, Petja-des, de Pau Palaus, i a la platja, Sodade, de Cirque Rouages. L’organització del Festival treballa per reprogramar aquests espectacles en altres dates.

El concert de Quimi Portet previst també per al dissabte sí que es farà, tot i que canvia d’ubicació i hora: es farà a l’Espai Escènic Ca n’Humet a les 22 h. L’aforament a la sala municipal és limitat, per la qual cosa s’hi podrà accedir fins que s’ocupin les 250 localitats disponibles. Abans de Quimi Portet hi actuarà la Sidral Brass Band, que en farà la presentació.

També es recol·loca el piromusical Dicharafuego, de la Companyia del Foc, que es farà divendres 26 a la platja d’Ocata, entre els espectacles Veus que no veus, de Pepa Plana, i Rhümia, de Rhum & Cia.

CONSULTA ELS CANVIS DE PROGRAMACIÓ

 

No Comment

Comments are closed.