20_ANYS_PLE_DE_RIUREfonsnegre

La pluja ha obligat a traslladar a l’Espai Escènic Ca n’Humet tots els espectacles del Ple de Riure previstos per a avui. El canvi d’ubicació comportarà, també, petites alteracions als horaris i al disseny dels espectacles. A partir de les 20 h, es podrà accedir a la sala municipal per veure el muntatge Xarivari, de la companyia Teatre Mòbil. Un cop finalitzat l’espectacle, l’Espai Escènic es prepararà per acollir la resta d’espectacles. Per aquesta raó, caldrà desallotjar la sala fins a l’inici, sobre les 22.30 h, dels espectacles d’Always Drinking Marching Band, 15feet6, Marcel Gros i Las XL.

L’accés als espectacles serà gratuït, però limitat a l’aforament de l’Espai Escènic (250 persones). L’organització lamenta les molèsties que aquests canvis puguin ocasionar i demana la col·laboració del públic assistent perquè el Ple de Riure segueixi sent el festival de referència del teatre còmic malgrat les inclemències del temps.

Per a més informació, seguiu les xarxes socials del Ple de Riure (@plederiure), on també s’anirà informant dels possibles canvis a la programació del dissabte.

No Comment

Comments are closed.