XX Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure

Vint estius buscant somriures i rialles

El Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure és un esdeveniment que no només ocupa els carrers, les places i les platges de la vila, sinó que és una experiència que es viu intensament per passar a formar part dels moments més recordats de cada estiu. Ha estat així durant totes les edicions que ens han portat fins aquí, així que en arribar a un número tan rodó com el d’aquest any tot fa esperar que la vivència encara serà més intensa.

Ja són vint edicions d’una convocatòria que busca enriquir els estius del Masnou i el Maresme amb propostes culturals que ampliïn els horitzons de la realitat gràcies a la imaginació i la fantasia del teatre còmic. Artistes d’arreu han instal·lat durant unes hores el seu particular món per convidar-nos a conèixer innumerables possibilitats d’emocionar-nos a través del riure. Al llarg de tot aquest temps, el Festival ha hagut d’anar adaptant-se a una realitat canviant i en constant evolució. Per això, en la seva vintena edició, és moment de fer balanç. Mirem enrere sense nostàlgia, amb la satisfacció i l’orgull de tot allò que hem aconseguit, plegats, la companyia Chapertons Teatre Còmic, l’Ajuntament del Masnou i tota la població de la vila. Entre tots hem fet un festival de referència per molts motius.

Per recordar alguns dels moments més especials viscuts en tot aquest temps, enguany el Festival es completa amb una exposició. I, a més a més, comptarem amb la presència d’alguns dels pallassos més populars i reconeguts internacionalment que han format part de l’àmplia família del Ple de Riure, que no deixa de créixer. Esperem que gaudiu de la programació d’enguany, de la retrobada amb vells i nous amics i, sobretot, de la retrobada de coses tan imprescindibles com són la imaginació, el somriure i la rialla. Felicitats a tots i benvinguts al que, sense cap mena de dubte, serà una festa d’aniversari molt divertida.

Molt aviat es podrà consultar la programació de la 20a edició.