Dimarts 19 de juliol de 2016

ALWAYS DRINKING MARCHING BAND & GIRAFES DE LA CIA. XIRRIQUITEULA – La calle es nuestra

PLAÇA D’ESPANYA (MERCAT MUNICIPAL) – 12:00h

En el seu 20è aniversari, el Ple de Riure recupera una de les bandes mítiques del festival amb el seu divertit xou musical itinerant. Trobareu a la banda tots els dies del festival!

Dimecres 20 de juliol de 2016

CIA. VAQUES – Ye Orbayu 

PLAÇA DE RAMÓN Y CAJAL – 20:00h

Deixant-nos travessar pel singular imaginari de la nostra “tierrina” asturiana hem construït una deriva humorística i cosit amb fils de circ tots aquests trossos de nosaltres en escena… esperem ser com l’orbayu, lleugers, gairebé imperceptibles, però amb la ferma pretensió de calar-vos fins als ossos.

Artistes: Jorge Albuerne i Jose Luis Redondo
Direcció: Caminem a la deriva

Dijous 21 de juliol de 2016

CIRC VERMUT – Ni cap ni peus

PLAÇA D’EUROPA (PORT ESPORTIU) - 20:00h

Dos personatges amb clau de circ i humor intentaran sortir dels entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes, com pot ser seure en una cadira, penjar una jaqueta o pintar un quadre. Un espectacle de circ i pallasso, potent i amb moltes disciplines: la roda cyr, malabars, pal xinès, manipulació d’objectes, verticals amb cadires i acrobàcia. Un xou fresc on la comicitat és sempre present, a més d’un caire familiar completament agradable on gaudeixen tant els petits com els grans.

Dijous 21 de juliol de 2016

TONI ALBÀ, TORTELL POLTRONA, MARCEL GROS, PEP CALLAU, CLARET CLOWN – Ple de pallassos: Especial 20 anys Ple de Riure

ESPAI ESCÈNIC CA N’HUMET – 22:00h

Un espectacle especial, una trobada d’amics del Ple de Riure que al llarg d’aquests 20 anys ens han fet gaudir del seu art per fer riure, uns grans pallassos, una cimera de l’humor, un fart de riure a Ple de Pallassos, ocasió única per reunir alguns dels millors pallassos del país en un mateix escenari.

Divendres 22 de juliol de 2016

CIA. TEATE MÒBIL – Xarivari

ESPAI ESCÈNIC CA N’HUMET – 20:00h 

Xarivari és un desconcert, una veu perduda en l’espai, un pianista desconcertat per un cantant famós, una marioneta independent, un gos d’atura, dos pagesos aturats i més de tres xais castellers, un venedor de veus, una parella d’enamorats d’alçada…

Xarivari és l’espectacle més sorprenent de Teatre Mòbil!

Divendres 22 de juliol de 2016

DYNAMITE & POETRY – 15feet6

Presentador: Marcel Gros

ESPAI  ESCÈNIC CA N’HUMET – 22:30h 

Quatre acròbates ens oferiran una actuació explosiva, literalment ens farà saltar fora del nostre seient. El risc és un element necessari, però tot és complementarà amb una dolça mescla d’humor i poesia.

Amb: Thomas Dechaufour, Tain Molendijk, Richard Guineu i Jasper D’Hond

Divendres 22 de juliol de 2016

LAS XL – Abandonate mucho

Presentador: Marcel Gros

ESPAI ESCÈNIC CA N’HUMET  – 00:00h

Abandona’t molt és un espectacle musical i teatral que deconstrueix el mite de l’amor romàntic. En un viatge sincer i divertit ens descobrim com a princeses, cupletistes, jonquis, meditadores, seductores… totes i cap. Des de la comprensió de la incomprensió.

Amor sense fi!

Dissabte 23 de juliol de 2016

XIRRIQUITEULA TEATRE ACOMPANYAT DE L’ALWAYS DRINKING MARCHING BAND – Girafes
PLAÇA LLIBERTAT – PLAÇA MARCELINA MONTEYS (ITINERANT) – 19:30h

Una proposta delicada i elegant que ens suggereix una altra manera de veure la ciutat. Dues girafes i el seu cadell es passegen per la ciutat i ens submergeixen en una atmosfera onírica i silvestre. Espectaculars i vistoses, avancen en silenci comunicant-se amb el públic que se’ls acosta i al qual sorprenen. A través de la mirada ingènua i encuriosida d’aquesta família de girafes descobrim una nova manera de veure i viure la ciutat. Espectacle d’alçada i sense paraules per a tots els públics.

Dissabte 23 de juliol de 2016

CIRCO PITANGA – Cordes nupcials

PLAÇA MARCEL·LINA MONTEYS – 20:00h

Una parella ingènua es prepara per al moment més important, les seves noces. Però les presses i el destí els emboliquen en un cúmul de bufonescos esdeveniments. Només la picardia d’Ella i la fortalesa d’Ell aconseguiran portar-los a un final… feliç?

“Cordes nuptiales” (Cordes nupcials), un espectacle de circ contemporani, de teatre gestual, d’intensos vols aeris i arriscats equilibris terrestres.

Dissabte 23 de juliol de 2016

COMPANYIA DEL FOC – Ple de foc

ESPAI PLE DE RIURE (PLATJA D’OCATA) – 22.30h

Espectacle pirotècnic i musical on les espurnes faran acrobàcies i la llum i els colors acompanyats de la música ens endinsaran en un món màgic i espectacular.

Dissabte 23 de juliol de 2016

PAKI PAYA – Shake, shake, shake

Presentador: Pep Callau

ESPAI PLE DE RIURE (PLATJA D’OCATA) –  23:00h 

2 pals, una estructura de 6 m d’alt i…Tony!

En busca de la parella ideal,Tony Fumé escollirà una “pobra voluntària” perquè faci realitat els seus deliris més estrafolaris.

Quadrant aeri o pal xinès, tot és possible als braços del seductor Tony.

Humor, complicitat, risc i emoció.

Un espectacle sorprenent a ritme de música disco!           

Dissabte 23 de juliol de 2016

LACAM – Ple de Circ: Cabaret LACAM

ESCENARI PLE DE RIURE (PLATJA D’OCATA) – 00:00h 

En ocasió dels 20 anys de Festival Ple de Riure, Lacam (Col·lectiu d’artistes residents al Masnou) reuneix un elenc d’artistes de circ de trajectòria internacional que han escollit el Masnou com a lloc per viure-hi i centre de trobada artístic i humà.

Mariano Carneiro – presentador i manipulador d’objectes

Pablo Domichosky- equilibris de mans

Antonia González – antipodisme

Lotta and Stina – partner rola bola

Marco Lissia – clown i acrobàcia

Alberto Solano – bicicleta acrobàtica

Dissabte 23 de juliol de 2016

ALWAYS DRINKING MARCHING BAND – Concert 20 anys de Ple de Riure

ESCENARI LA MAR DE RIURE (PLATJA D’OCATA) – 01:30h

En el seu 20è aniversari, el Ple de Riure recupera una de les bandes mítiques del festival amb el seu divertit xou musical itinerant. Trobareu a la banda tots els dies del festival! I l’últim dia la banda serà l’encarregada del concert final, que celebrarà els 20 anys de festival amb la seva combinació explosiva d’humor, ironia, crítica social amb bases electròniques, samplers sorprenents i versions hilarants.