Programació Ple de Riure 2017

19 - 20 - 21 de juliol de 2017

TRENATROMAN

Dinamitzador dels espectacles
PLACES EL MASNOU

Dinamitzador dels espectacles de les places.

Dimecres 19 de juliol de 2017

LANDRY EL RUMBERO  

Landry El Rumbero
PLAÇA DE RAMÓN Y CAJAL – 19:00h

Landry el Rumbero ens proposa conèixer la rumba tradicional catalana amb cançons pròpies i versions. El seu concert inclou jocs que conviden els espectadors a participar i es converteix en un espai d’intercanvi que repassa els trets característics d’aquest gènere musical. A més de ser una proposta didàctica que ensenya un estil musical, també transmet valors com el respecte i l’intercanvi cultural, i educa sobre la cultura gitana. Això sí, tot fet al ritme de la rumba i amb la diversió com a tret característic.

 

Intèrprets: Daniel Landry (cantant, guitarra), Daniel Carbonell (clarinet), David Torras (baix), Antonio Carbonell (guitarra), Francisco Batista (percussió)
Durada de l’espectacle: 60 minuts
Gratuït

19 - 20 - 21 de juliol de 2017

MAIURTA

Los Galindos
PLAÇA DE CA N’HUMET - 20:30h

“Volia trobar-me tot sol a la pista, amb la música que basteix el decorat sonor que la fantasia reclama. Volia fer tantes coses que quasi no era possible desxifrar-les. Inflant situacions em vaig trobar enfront del més essencial del que sóc, del que he fet, del que m’agrada i de la possibilitat. He volgut servir-me d’objectes i artificis escènics que fa temps que m’acompanyen. He teixit sense coherència cronològica per bastir un espai de joc, per explicar un conte sense història, per fer circ sense proesa. Ser jo i també els personatges que represento.”  Marcel Escolano

 

Músic: Marc Vila · Pallasso: Marcel Escolano · Direcció: Bet Garrell · Escriptura: Marcel Escolano · Creació musical: Marc Vila
Aforament limitat · Espectacle per a tots els públics (edat mínima recomanada: a partir de 5 anys)
Durada de l’espectacle: 50 minuts
Entrada: 5 €
Punts de venda d’entrades: Anticipada: www.quedat.cat Taquilla de l’Espai Escènic Ca n’Humet: 1 hora abans de l’espectacle

Dimecres 19 de juliol de 2017

CUERDO

Karl Stets
ESPAI ESCÈNIC CA N’HUMET – 22:30h

Un home, una maleta, tres cordes i nou rateres

Benvinguts al món de Karl Stets!

Stets és un creador i intèrpret circense que conrea l’absurd. Acròbata, malabarista, funàmbul i actor gestual dotat d’un elegant sentit de l’humor.

El seu espectacle en solitari combina circ i dansa, habilitat i surrealisme. Innocents jocs d’un pallasso amb la tensió d’una pel·lícula de terror, convidant el públic a entrar al seu món, al món simple del joc, el moviment i la sorpresa.

 

Autor i intèrpret: Karl Stets (Dinamarca)
Durada de l’espectacle: 60 minuts
Entrada: 10 €
Punts de venda d’entrades: Anticipada: www.quedat.cat i  la taquilla de l’Espai Escènic Ca n’Humet: 1 hora abans de l’espectacle

Dijous 20 de juliol de 2017

ELS SECRETS DE MR. STROMBOLI

El que ma queda de teatre i l’Avalot Teatre
PLAÇA MARCEL·LINA MONTEYS – 19:00h 

Mr. Stromboli és un firaire molt especial, un xerraire venedor d’elixirs miraculosos que recorre pobles i fires presentant els seus invents i els seus fenòmens. Amb el seu carro ple d’andròmines, ens presenta la bella dama que, de tant menjar veces, es va convertir en au i a qui propulsarà en el divertit número del canari canó, o el simi que va recollir a Borneo i a qui ha ensenyat a fer trucs de màgia. No ho dubtin ni un moment. Passin i vegin, i descobreixin els secrets de Mr. Stromboli!

 

Autoria: Jaume Baliarda, Andreu Banús, Joan Fernández
Directors: Jaume Baliarda, Andreu Banús, Joan Fernández
Intèrprets: Joan Fernández , Andreu Banús, Alicia Buil
Durada de l’espectacle: 45 minuts
Gratuït

Dijous 20 de juliol de 2017

CHEFS

Producciones Yllana
ESPAI  ESCÈNIC CA N’HUMET – 22:30h 

Chefs és una mirada divertida sobre el fascinant món de la gastronomia. La història se centra en un xef de gran prestigi que ha perdut la inspiració i que ha de confiar en un absurd equip de cuiners per crear una recepta espectacular i nova i així mantenir les estrelles del seu restaurant. Al mateix temps, farem un recorregut per diferents facetes del món de la cuina, com la nostra relació amb els aliments que ingerim, els animals que ens alimenten o les diferents cuines i sabors del món.

 

Autoria: Yllana Yllana
Directors: David Ottone, Fidel Fernàndez
Intèrprets: Cèsar Maroto, Carlos Jano, Rubén Hernández, Susana Cortés
Durada de l’espectacle: 80 minuts
Entrada: 10 €
Punts de venda d’entrades: Anticipada: www.quedat.cat i a la taquilla de l’Espai Escènic Ca n’Humet: 1 hora abans de l’espectacle

Divendres 21 de juliol de 2017

CÖSMIX

Teatre Mòbil
PLAÇA D’OCATA  – 19:00h

Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l’escenari programats per fer riure. Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: fan música impossible, fan teatre reciclàssic, fan l’animal i, fins i tot, ens avancen el futur! Cösmix, dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria! Esteu preparats? Doncs ja els tenim aquí!

 

Autoria: Jordi Girabal Vilar, Atilà Puig Picañol, Jordi Vilà Zapata · Director: Jordi Vilà Zapata · Intèrprets: Jordi Girabal Vilar, Atilà Puig Picañol
Durada de l’espectacle: 60 minuts
Gratuït

Divendres 21 de juliol de 2017

HUMOR I HÒSTIES
Mal Martínez 
ESPAI ESCÈNIC CA N’HUMET – 22.30 h

Després de 30 anys de personatges, bolos, muntatges, gires, pilots, sèries, maquetes, concerts, lectures, assajos, estrenes, platós, càstings, rodatges, doblatges, entrevistes, seqüències… el polipatètic actor del Raval torna a la casella de sortida. Aquesta vegada… puja a l’escenari de la seva vida. Sol davant el perill.

Sense quarta paret ni mètodes ni maquillatge ni ximpleries. A hòsties. Acompanyat, únicament, de la seva inseparable guitarra cadet ROCA de 95 cm. Amb les seves cançons i les seves històries… perquè El bolero del Raval (CD, Zanfonia, 1999) ja no vol dir més mentides.

 

Direcció: Miguel Casamayor, Marta Pérez · Autor: Marc Martínez · Interpretació: Marc Martínez · Dramatúrgia: Marc Martínez, Miguel Casamayor, Marta Pérez · Música: Marc Martínez · Producció: El Terrat
Durada de l’espectacle: 80 minuts
Entrada: 10 €
Punts de venda d’entrades: Anticipada: www.quedat.cat i a la taquilla de l’Espai Escènic Ca n’Humet: 1 hora abans de l’espectacle

Dissabte 22 de juliol de 2017

A WAMBA BALOUBA BALUMBAMBÚ

Pentina el gat 
PLAÇA DEL MERCAT VELL  – 19:00h

Així comença el nou espectacle d’animació de la Pentina, i no us penseu que hi haurà moments més relaxats, no… Rock&Roll, ska, rumba catalana, salsa, samba i molt més.

 

Direcció: Sam Atencia · Intèrprets: Alba Valldaura, Xef Vila, Andreu Cañadell i Sam Atencia · Producció: Cia. Pentina el Gat
Durada de l’espectacle: 60 minuts
Gratuït

Dissabte 22 de juliol de 2017

PEP PLAZA

Presentador i mestre de cerimònies
ESCENARI LA MAR DE RIURE  (PLATJA D’OCATA) – 22.30h

Pep Plaza, l’home de les mil veus, conegut arreu per les seves imitacions impecables a programes com Crackòvia o Polònia. Actor, humorista, imitador, comunicador i, enguany, presentador i mestre de cerimònies de l’escenari La Mar de Riure 2017.

Dissabte 22 de juliol de 2017

L’EFECTE CARGOL

Companyia de Cirque Kadavresky
ESCENARI LA MAR DE RIURE (PLATJA D’OCATA) –  22:30h 

Números impossibles de malabars, acrobàcies, dansa amb esquís, corretges aèries, equilibris… Control absolut del cos i coneixement de les tècniques circenses a més d’un gran amor pel circ són els secrets d’aquest espectacle.

És la possibilitat la que preval en l’efecte cargol, tot està previst en la seva fantasia. Les situacions burlesques estan en ordre, tot encaixa entre els protagonistes d’aquesta història… per casualitat. Les coincidències s’estableixen al rebotar malabars i elevar-se les acrobàcies, la necessitat és la llei en equilibri. Cordin-se els cinturons de seguretat, les circumstàncies ho exigeixen!

 

Intèrprets: Jean-Loup Buy, Maël Deslandes, Noé Renucci, Quentin Brevet, Léo Blois.
Durada de l’espectacle: 60 minuts
Gratuït

Dissabte 22 de juliol de 2017

MISCEL·LÀNIA

Companyia del Foc
ESCENARI LA MAR DE RIURE (PLATJA D’OCATA) – 23:30h 

Espectacle piromusical dissenyat sobre una base musical de diferents cultures on la barreja de la pirotècnia junt a la música i el foc i al costat d’un apoteòsic final ens transportarà a una nova forma d’entendre els piromusicals. Una exhibició plena de passió i de força. Que comenci l’espectacle!

 

Durada de l’espectacle: 15 minuts
Gratuït

Dissabte 22 de juliol de 2017

UNA NOCHE CON… ENRIQUE SAN FRANCISCO

Enrique San Francisco 
ESCENARI LA MAR DE RIURE (PLATJA D’OCATA) – 00:00h

Enrique San Francisco Cobo, conegut pel públic com Quique San Francisco, és un humorista, monologuista i actor espanyol. Sempre en la seva línia irònica i canalla, amb una intensa personalitat que mai deixa indiferent, s’acostarà a les situacions més quotidianes des d’un humor agut i intel·ligent que garanteix la diversió més bandarra, aquest cop acompanyat del còmic Denny Horror.

 

Autoria i direcció: Enrique San Francisco Cobo · Intèrprets: Enrique San Francisco Cobo, Denis López Horro
Durada de l’espectacle: 90 minuts
Gratuït