Programació

Dijous 15 de juliol - 19.30h

Otros aires

Duo Laos

ubicacióPlaça de Ramón y Cajal

Duo Laos4

Una combinació d’acrobàcies, tango i comèdia. Un viatge a l’univers simbòlic argentí, amb molt d’humor. Mercedes i Pablo, el Duo Laos, residents al Masnou, fan una metàfora en el seu espectacle de la necessitat constant de ser flexibles per adaptar-se a unes circumstàncies socials i globals no sempre favorables.

Durada: 30 minuts

Aforament limitat. Adquisició d’entrades al portal www.quedat.com

Divendres 16 de juliol - 19.30 h

A la fresca

Cia. Anna Confetti

ubicacióPlaça de les dones del tèxtil

Anna Confetti6 _

Teatre còmic de carrer. Tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca i generen diverses situacions còmiques al llarg del seu recorregut pels carrers. A mesura que van coneixent-les particularitats de la vila que visiten,es van generant escenes quotidianes i alhora surrealistes, que, portades a l’extrem, esdevenen còmiques.

Durada: 50 minuts

Aforament limitat. Adquisició d’entrades al portal www.quedat.com

Divendres 16 de juliol - 22 h

Dissabte 17 de juliol - 22 h

The Primitals

Cia. Yllana

ubicacióEspai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet

Yllana4

Quatre aborígens d’un planeta que podria ser el nostre reclamen l’escenari, disposats a conquerir el públic, sempre vessant música de mil gèneres diversos que han anat absorbint en els seus viatges per l’espai i el temps. Els seus protagonistes defineixen l’espectacle com una esbojarrada comèdia musical a cappella, en què cada un d’ells ha de dir la seva, amb un discurs no sempre comprensible, però sí estimulant i divertit.

Durada: 100 minuts

Preu: 5 €

Aforament limitat. Adquisició d’entrades al portal www.quedat.com

Dissabte 17 de juliol - 19.30 h

Collage

Cia. Bot Project

ubicacióPlaceta de Ca n’Humet

Dos homes suspesos en l’aire es disposen a tirar-se a la piscina amb la seriositat i la rigidesa que exigeix el guió. En un primer moment, tot surt com estava previst. Però, ben aviat, les ànsies de rebel·lió s’apoderen dels protagonistes d’aquesta història. Entre bot i bot, el duet d’artistes imposa les seves normes, i crea situacions còmiques i esbojarrades amb l’objectiu d’engendrar el seu propi espectacle.

Durada: 40 minuts

 

Aforament limitat. Adquisició d’entrades al portal www.quedat.com