Programació

Dimarts 12 de juliol, a les 11 h

Les Vacances de Madame Roulotte

Cia. La Bleda

ubicacióParc de Vallmora

Comencen les vacances. Madame Roulotte arriba on creu que serà el lloc perfecte per passar uns dies de relax. Allà es trobarà una gran sorpresa: hi ha un munt de gent que l’espera i vol passar amb ella aquesta estona. El bon humor es respirarà pertot arreu: els ocells, les flors, els arbres, la gent, tot amb gran felicitat. Però no tot serà perfecte… Aquestes vacances seran un veritable record per sempre.

Durada: 45 minuts

Dimecres 13 de juliol, a les 19.30 h

MeMix

Cia. Claudio Levati

ubicacióParc de Vallmora

Viatge surrealista, divertit i sorprenent fins on ens porti la imaginació. Un absurd xou de clown i teatre de carrer amb molts riures, energia i bogeria que gira al voltant de la pregunta: qui soc?

El protagonista es presenta al públic tal com és, mostrant totes les seves bogeries i capacitats per arribar a l’enlluernadora resposta: sigues qui vulguis ser.

Durada: 45 minuts

Dijous 14 de juliol, a les 19.30 h

White Bottom

Cia. Ramiro Vergaz

ubicacióParc de Vallmora

Ramiro Vergaz_Ple de Riure_White Bottom

Sabates de xarol, un escenari sobre rodes, un trampolí rescatat de l’oblit. Aquest showman autèntic i atemporal per fi es troba amb l’arribada de la dècada daurada que tant ha esperat. Els anys vint són aquí, però un segle més tard.

Piruetes, malabars, proeses i malapteses, swing i claqué. Elegància, extravagància, llums i lluentor barrejades amb molt d’humor. Això és White Bottom, una picada d’ullet al black bottom, un ball afroamericà pròxim al jazz més festiu que es va popularitzar a principis del segle XX.

Durada: 45 minuts

Divendres 15 de juliol, a les 19.30 h

Back 2 Clàssics

Cia. Planeta Trampolí

ubicacióParc de Vallmora

Un espectacle de llit elàstic fresc, proper i íntim per a tota la família, en què el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del turntablism (scratch amb vinils).

Una proposta en què el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que més ens enamora, ple d’humor, poesia, ritme i caramboles que canviaran el concepte que tenim del llit elàstic.

Durada: 40 minuts

Divendres 15 de juliol, a les 22 h

La gran A…ventura

Cia. Marcel Gros

ubicacióEspai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet 

Marcel Gros, pallasso d’ofici, fa una visita guiada pel seu univers particular en forma d’autobiografia esbojarrada. Amb les actuacions estel·lars d’un gran paper platejat, un cubell d’escombraries, un viatge a bord d’una A majúscula, la camisa del papa, el mim, el faquir… Espectacle multicòmic minimèdia, indicat únicament i exclusivament per a tothom.

Durada: 55 minuts

Espectacle de pagament. Preu de l’entrada: 5€

Entrades disponibles a Quedat.cat i aquest enllaç

Dissabte 16 de juliol, a les 19.30 h

Amb P de Pallasso

Cia. Jordi Sabanni

ubicacióParc de Vallmora

Amb P de Pallasso Ple de Riure

Un espectacle fresc i divertit que trenca la quarta paret i posa cara a cara el públic i un pallasso amb les seves bogeries. Sabanni fa participar els nens, les nenes i les famílies, fent números de màgia i clàssics de tota la vida, però amb una mirada renovada. Sense més pretensions que les de fer passar una estona ben divertida, Sabanni recull alguns dels seus millors números, acompanyat per la música en directe del pianista Joan Vallcorba.

Durada: 55 minuts

Dissabte 16 de juliol, a les 22 h

Gran Reserva

Rhum&cia

ubicacióEspai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet

Gran Reserva Ple de Riure

Un maridatge d’humor hilarant fruit de les millors collites dels darrers anys. Un caldo especial, amb cos, mescla de tot tipus de varietats autòctones i un buquet amb les millors bromes i molt ben desequilibrat.

En aquest tast que us proposen, deixeu-vos guiar pel seu esbojarrat equip de sommeliers (els reconeixereu pel nas vermell, signe inequívoc del càrrec) i veureu la vida amb uns altres ulls, potser més vidriosos i embriagats.

Durada: aproximadament 90 minuts.

Espectacle de pagament. Preu de l’entrada: 15€

Entrades disponibles a Quedat.cat i aquest enllaç