Programació

Dijous 13 de juliol, a les 19.30 h

Súperbleda

La Bleda

ubicacióParc de Vallmora

Tots tenim superpoders. Els tenim tan amagats que costen de trobar, però quan els necessites apareixen. La Bleda té la força d’una formiga, perquè pot aixecar set vegades el pes d’una formiga; té el poder de desaparèixer, perquè només aclucant els ulls ja no es veu, i pot salvar qui convingui només dient “un-dos-tres-salvats”. Però quan sorgeixi un problema “real”, una necessitat “real”, ella tindrà el superpoder més real de tots: la imaginació.

Per a tots els públics.

Durada: 50 minuts

Divendres 14 de juliol, a les 19.30 h

The Crazy Mozarts

Mundo Costrini

ubicacióParc de Vallmora

2. The Crazy Mozarts

Un concert de música clàssica ben original, interpretat amb instruments insòlits de la mà de dos bojos excèntrics.

Un espectacle autèntic, ple d’humor i circ, on res no és el que sembla. Inspirat en el cinema mut i els dibuixos animats, el públic serà còmplice d’aquesta simfonia de gags, situacions absurdes i números de circ d’alt nivell.

El riure i la sorpresa hi estan assegurats amb aquests dos pallassos que faran l’impossible per sobreviure en aquest caos musical.

The Crazy Mozarts és el quart espectacle de la companyia Mundo Costrini, dirigida per Sebastián Guz, clown conegut internacionalment amb més de vint anys de trajectòria pels festivals de tot el món.

Per a tots els públics.

Durada: 60 minuts

Dissabte 15 de juliol, a les 19.30 h

El influencer

Javi Malabares

ubicacióParc de Vallmora

3. The influencer

Influencer, comunicador, animal social, líder d’opinió, celebrity, gurú… Un idiota complet, de fet. La seva habilitat natural per socialitzar i comunicar fa que el seu nombre de followers augmenti cada dia. Com a influenciador té la capacitat d’influir en el comportament del seu públic objectiu, i no hi ha tendència o trendic topic que se li escapi. El seu telèfon mòbil és el seu company més fidel, el seu aliat, el seu amor, i realment no podria sobreviure sense ell. Selfie, hashtag, follower o likes són paraules habituals del seu llenguatge bàsic. Un antic malabarista perdut en un món nou, una filosofia de vida, un postureig.

Per a tots els públics.

50 minuts.

Dissabte 15 de juliol, a les 22 h

Alta Flipamenta

Marc Sarrats

ubicacióEspai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet 

4. Alta Flipamenta

Alta flipamenta és el primer xou unipersonal d’stand up de Marc Sarrats. Un espectacle adreçat a un públic d’entre 20 i 60 anys. Segons Sarrats, l’alta flipamenta és el contrari de la síndrome de l’impostor. Ens explica perquè ell se sent més proper al primer concepte que al segon i fa un repàs per l’imaginari català dels últims quinze anys i per experiències autobiogràfiques. Amb un to contundent i reflexions profundes que no busquen agradar a tothom, però sí agradar molt a qui agradin.

Espectacle recomanat a partir 20 anys.

90 minuts.

Dissabte 15 de juliol, a les 24 h

Toni de l’Hostal explicat als catalans

Toni de l’Hostal

ubicacióEspai Escènic Iago Pericot Ca n’Humet 

5. Toni de l'Hostal

El de l’Hostal és un cantaire valencià que déu-n’hi-do! Res a veure amb altres cantautors meridionals massa assenyats: en Toni fa de la idiosincràsia valenciana —i més de la seva realitat local— una rauxa interpretativa, condensada en un discàs retrospectiu (Repom, del 2020) que fou reconegut per crítica i públic, ai las!, amb la major indiferència. Però, això rai: sol o acompanyat pels germans Vallès en terna, l’alcudià de la Ribera (del Xúquer) us fotrà els clàssics revisitats i els èxits futurs d’un projecte, Montörtal, que pot ser que no surti mai, tot amanit amb la xerrameca parsimoniosa del col·loquier més anticlimàtic que ha parit València. Per llogar-hi cadires!

Espectacle recomanat a partir 18 anys.

75 minuts.