Història

El Ple de Riure celebra la seva vint-i-setena edició.

El Festival Ple de Riure celebra enguany les vint-i-setena edició com un lloc de trobada estiuenc amb la cultura, en forma de teatre, circ i humor. Els seus orígens es troben en els fundadors de l’esdeveniment, el trio còmic Chapertons, que, juntament amb l’Ajuntament del Masnou, van voler crear un espai únic que tingués com a objectiu fer riure al públic. Així començava el Ple de Riure: inicialment al pati del Casino del Masnou, per passar, a partir de la cinquena edició, a la platja d’Ocata, on es va consolidar. Actualment es desenvolupa al parc de Vallmora, una ubicació privilegiada des d’on es pot apreciar tota la vila.

El Ple de Riure ha esdevingut, amb els anys, tot un símbol per al poble i un gran nombre de persones, així com un espai de projecció per a molts dels actors, actrius i companyies que han compartit, durant tot aquest període, el seu bon humor amb el públic del Masnou: Pepe Rubianes, Toni Albà, Sergi López, Faemino y Cansado, Tortell Poltrona, Marcel Gros, Gila, Leo Bassi, Gabino Diego o The Chanclettes, entre molts d’altres.

A la vint-i-setena edició del Ple de Riure, de ben segur que continuarem dissenyant somriures per a tothom durant molts més estius.